Budaörsi intézményünkben jelenleg 1-7. évfolyamon van lehetőség tanulni. Minden osztályunkba tudunk még jelentkezőket fogadni a 2022/2023-as tanévre. Az iskola kellemes zöldövezeti területen található Budaörs szívében, jó tömegközlekedési lehetőséggel de saját 80 férőhelyes parkolónkban is parkolhatnak a szülők.
Minden reggelt beszélgetőkörrel kezdünk, továbbá naponta találkozhat gyermeked az angol nyelvvel, sőt még a készségtárgyakat (testnevelés, ének és technika) is tanulhatja angolul.
Testnevelés órákon jóga, úszás és okostesi is elérhető.
Délután szakköri foglalkozások keretében Népművészeti, Labdás ügyességi, Röplabda, Böngésző, Természetjáró, Robotika közül is választhatnak tanulóink, minden nap egy díjmentes szakkört biztosítunk nekik.
Külsős szakkört tartóink között megtalálható a Manókert Gyermekközpont, Logiscool, Karate, Kutyaterápia is. Ezen szakköreink térítés ellenében vehetők igénybe.


budaörsi iskolánk

Sipos Etelka

igazgató

Sávai-Viola Erika

igazgatóhelyettes

Sávai-Viola Erika vagyok a Mátrix Suli Általános Iskola igazgatóhelyettese. Végzettségemet tekintve angol tanár vagyok, immáron 16 éve dolgozom a szakmában. Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Mátrix Sulival, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a tanulást! Kiváló szakember kollégáimmal biztosítjuk a tanulóink számára az örömteli és sikeres iskolás éveket.

Sulák Tünde

szakmai vezető

Sulák Tünde vagyok, mesterpedagógus, tanító. Több, mint 25 éve foglalkozom gyerekekkel. A Montessori pedagógia elkötelezett híve vagyok, annak elemei megjelennek napi pedagógiai gyakorlatomban. Ez a módszer a gyerekek önállóságára épít, és olyan értékeket segít kialakítani, amelyek napjainkban különösen fontosak, mint például a türelem, kivárás, elmélyülés, a választás szabadsága és felelőssége. Számomra a pedagógus hivatás egy különleges alkotó tevékenység. Összetartó, egymásra figyelő és segítő pedagógus-és gyermekközösség építésére törekszem, amelyben fontosak az érzelmek, az őszinteség és a biztonság.

Palásti Adrienn

tanító

Beck Laura

tanító

Harthné Kiss Valéria

tanító

Harthné Kiss Valéria vagyok. A Budapesti Pedagógiai Szakközépiskolában érettségiztem, majd a tanítói diplomát az ELTE Tanítóképző Főiskolán, magyar műveltségterületen szereztem meg. Immár több, mint 20 éve tanítok. Szerencsésnek tartom magam, hiszen a hivatásom egyben a hobbim is. A gyerekek szeretetéből pedig naponta új energiát kapok. Minden tanévben egy újabb, szép feladat vár rám. Nagy szeretettel várom következő tanítványaimat, akiket bevezethetek a mi iskolánk csodás világába és segíthetek megalapozni a jövőjüket. Végezetül azt üzenném a tanítványainknak és szüleiknek, bízzanak bennünk, mindenben segítjük a gyerekeket és a hozzánk tanácsért forduló szülőket!

Horváth Cintia

tanító, angoltanár

Fiatal pedagógusként hiszem azt, hogy a gyermekek számára észrevétlenül, játékosan átadott tudás válik készségé. A játék a gyermekeknek lételeme, felnőtteknek öröme. A felszabadultság, önfeledt nevetés szerves része tanóráimnak.

Szikszay Mária

matematika-, angoltanár

Szikszay Mária, Manyi vagyok, angol-matematika szakos tanár. Debrecenben éltem, majd Budapesten végeztem el a felsőfokú tanulmányaimat. Ezalatt lehetőségem volt Erasmus programmal Angliában is élni fél évig. A tanítás mellett hátrányos helyzetű gyerekekkel foglalkozó egyesületnél vagyok szakmai vezető. Szabadidőmben néptáncolok, röplabdázom és cserkészedek.

Baranyai Dóra

történelem-, természettudománytanár

Baranyai Dóra vagyok, történelem és természettudomány szakos tanár. Elsőre különös párosításnak tűnhet, de jól megfér egymás mellett e két tárgy, hiszen mindkettő tele van izgalommal és felfedezni valóval. Nagyon szeretem a jó történeteket - innen a történelem szeretete -, és imádok kirándulni, új helyeket felfedezni, legyen az városban vagy erdőben. Akkor érzem jól magam, amikor mindenkit elkap a 'flow', és megállás nélkül ötletelünk, beszélgetünk. Számomra fontos, hogy biztonságos környezetben, odafigyelve egymásra, kihozzuk egymásból a legjobbat. Ehhez türelem, empátia és nyitottság kell, ami számunkra mind adott. Csak rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle együtt!

Zolcsák Éva

magyartanár

Zolcsák Éva vagyok, magyar nyelv és irodalom szakos pedagógus. Tanulmányaimat az ELTE TFK-n, valamint a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem. Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem az 5-8. évfolyam tanításában, de belekóstoltam a gimnáziumi oktatás, nevelés folyamatába is. Elhivatott pedagógusnak tartom magam, szívügyem a magyar nyelv és irodalom megszerettetése és minél jobb elsajátíttatása a tanulókkal. A tanóráimon változatos módszerekkel, szetetettel és empátiával fordulok a gyerekek felé.

László Mónika

napközis tanár, testneveléstanár

Dzsudzsák Mónika

matematika-, fizikatanár

Lantosi Nóra

tanító, mentor tanár

A jelentkezés menete
A Mátrix Suli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.
Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.
Jelentkezéshez / érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése a kapcsolatfelvételére szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.
Leendő elsősöknél nincs próbaidő. Elsőseink iskolakopogtató foglalkozásokon tudnak ismerkedni iskolánkkal, tanítóinkkal. A regisztrált érdeklődőket folyamatosan értesítjük az iskolakopogtatók időpontjairól.
A következő időpontok:
– Budaörs Komáromi u. 16.: 2022. október 5. 15 óra

Alkotásaink

A MátrixSuliban az alkotás fontos része mindennapjainknak

Tudjon meg többet  
Iskolagyűlés

Minden hétfőt iskolagyűléssel kezdünk

Tudjon meg többet  
  • Budaörs, Komáromi utca 16, Magyarország