Budapesti intézményünk kellemes zöldövezeti környezetben Wekerle-telep központjában található. Modern, jól felszerelt épületben 1-8.évfolyamon várjuk a jelentkezőket. Minden osztályunkban van még lehetőségünk tanulókat fogadni!
Reggelente beszélgetőkörrel nyitjuk a napot, minden nap angol foglalkozás várja a tanulókat. 7-es és 8-os tanulóinknak felvételi előkészítővel járulunk hozzá ahhoz, hogy a vágyott középiskolában tanulhasson tovább gyermeked!
Célunk, hogy gyakorlati képzés formájában tanítsuk gyermekeinket, mert tudjuk mi is, hogy a tudás elmélyüléséhez elengedhetetlen az ismeret alkalmazása. Legyél iskolánk diákja, és igyekszünk mindent megadni ahhoz, hogy legjobb képességeid szerint fejlődjél!
Szeretettel:
a MátrixSuli Csapata

budapesti iskolánk image
A jelentkezés menete
A Mátrix Suli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.
Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.
Jelentkezéshez / érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése a kapcsolatfelvételére szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.

Leendő elsősöknél nincs próbaidő. Elsőseink iskolakopogtató foglalkozásokon tudnak ismerkedni iskolánkkal, tanítóinkkal. A regisztrált érdeklődőket folyamatosan értesítjük az iskolakopogtatók időpontjairól.
A következő időpontok:
Nyílt nap - 2022.november 10.
Iskolakopogtató - 2022.november 17.

Fizetendő alapítványi hozzájárulás mértéke a 2022/2023-as tanévre:
Havi fizetés 1 év vállalása esetén: 130.000Ft / hó
Havi fizetés 1 év vállalása nélkül: 150.000 Ft/hó

Testvér kedvezménnyel: 117.000 Ft / hó
Csatlakozási díj (egyszeri alkalom): 150.000 Ft / gyermek
A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, egyes szakköröket, tankönyvek árát.
Nem tartalmazza az étkezések és kirándulások önköltségi árát.Ha már eldöntötték, hogy hozzánk szeretne járni gyermeke, jelentkezzen az alábbi űrlapon.
Ha kérdése van, és még tájékozódna jelentkezés előtt, kérlek az oldal alján lévő Kapcsolati űrlapot töltse ki!
*
*
*
  •  2022.11.10. 09:00 - 2022.11.10. 11:00

A nagy érdeklődésre való tekintettel új időpontot hirdetünk meg! Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődő szülőket; nyílt óráinkon most bepillanthatnak iskolánk életébe, pedagógiai munkánkba. Regisztráció a programra: 💻jelentkezes@matrixsuli.hu vagy 📱+36 70 779 7015

  •  2022.10.13. 09:00

Szeretettel várjuk az iskolánk iránt érdeklődő szülőket; nyílt óráinkon most bepillanthatnak iskolánk életébe, pedagógiai munkánkba. Regisztráció a programra: 💻jelentkezes@matrixsuli.hu vagy 📱+36 70 779 7015

  •  2022.10.06. 15:00

Október 6-án, csütörtökön 15:00-kor szeretettel várunk minden érdeklődő családot egy szülőtájékoztató információs délutánra. A szülőket gyermekükkel a budapesti intézményünkben várjuk, így lehetőség nyílik megtekinteni az épületet, bepillantani a tantermekbe és a családok megismerkedhetnek intézményünk vezetőségével és pedagógusokkal is. Személyesen tapasztalhatjátok meg azt a családias környezetet, ahová a gyermeketek is szívesen jár majd általános iskolába. Ezen az alkalmon nyílik lehetőség feltenni az iskolánkkal, módszertanunkkal, és a beiratkozással kapcsolatos összes kérdést. Regisztrálni itt tudtok: jelentkezes@matrixsuli.hu 0670/779-7015

  •  2022.09.17. 10:00
  •   Budapest, Kós Károly tér, Magyarország

Velünk is találkozhatnak a Wekerle Napokon.

  •  2022.09.15. 16:00
  •   Budapest, Kós Károly tér 4, Magyarország

Ez egy esemény cikk, amit a közeljövő eseményeinek bemutatásra vagy felsorolására használhat. A teljes szöveget az Oldalak fül Szerkesztés gombjára kattintva szerkesztheti.

Sipos Etelka

igazgató

Sávai-Viola Erika

igazhatóhelyettes

Sávai-Viola Erika vagyok a Mátrix Suli Általános Iskola igazgatóhelyettese. Végzettségemet tekintve angol tanár vagyok, immáron 16 éve dolgozom a szakmában. Munkám során kiemelt figyelmet fordítottam mindig is a játékos, stresszmentes környezet kialakítására, ezért örültem, hogy együtt dolgozhatom a Mátrix Sulival, hiszen céljaink ugyanazok: megszerettetni a tanulást! Kiváló szakember kollégáimmal biztosítjuk a tanulóink számára az örömteli és sikeres iskolás éveket. Tanóráinkon nem csak élvezetes tanulási lehetőséget, hanem valódi közösségi élményt is nyújtanak .

Mitruczky Szandra

szakmai vezető

Mitruczky Szandra alsós tanító vagyok és szakmai vezető a MátrixSuli Általános Iskolában. Végzettségeimet tekintve: tanító, hitoktató, pedagógia bölcsész, intézményfejlesztő, drámapedagógus. Pályafutásom során mindig kerestem az innovatív megoldásokat az oktatásban. A MátrixSuliban ezt megtaláltam és egy szuper csapatot is, akikkel megvalósítható. Fontosak nekem az alternatív pedagógiák és a gyakorlati oktatást segítő módszerek alkalmazása. Tapasztalataim szerint a motiváció még egy nagyon fontos eleme az oktatásnak, ami elengedhetetlen, ebben is több éves kutatást végeztem. Várom a tanévek kihívásait és biztos vagyok a legjobb megvalósulásban.

Bolf Ágnes

tanító

Ági néni vagyok. Szerencsésnek érzem magam, hogy kisgyerek korom óta zenével és néptánccal foglalkozhatok. Nem csak fontos számomra a muzsika, a mozgás, az ének, hanem hiszem, hogy a fejlődő lélek is feltöltődik általa. Néphagyományaink iránti tisztelet mindig értéket képviselt az életemben. Ezeket a szívmelengető lehetőségeket, pillanatokat adom át nap mint nap kis tanítványaimnak. Harminc éve választottam ezt a gyönyörű feladatot hivatásomnak. Célom, hogy a gyerekek szeressenek iskolába járni, szeressenek tanulni, legyen bennük tudásvágy és talán a legfontosabb, hogy boldog legyen a gyerekkoruk. Csak annyit várok el tőlük, amennyit teljesíteni képesek. Hiszek mindegyik kisgyerekben. Igyekszem kihozni belőlük azokat a képességeket, amivel rendelkeznek. Mosolyuk, ölelésük minden sebet begyógyítanak. Szeretem a gyerekzsivajt, a kacagást, feltöltenek a beszélgetéseik, a humoruk. Kedvelem azokat a projekteket, programokat, tanórákat, ahol a kreativitásé, az empátiáé és a toleranciáé a főszerep. "Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz."

Baranyai Dóra

természettudomány, történelemtanár

Baranyai Dóra vagyok, történelem és természettudomány szakos tanár. Elsőre különös párosításnak tűnhet, de jól megfér egymás mellett e két tárgy, hiszen mindkettő tele van izgalommal és felfedezni valóval. Nagyon szeretem a jó történeteket - innen a történelem szeretete -, és imádok kirándulni, új helyeket felfedezni, legyen az városban vagy erdőben. Akkor érzem jól magam, amikor mindenkit elkap a 'flow', és megállás nélkül ötletelünk, beszélgetünk. Számomra fontos, hogy biztonságos környezetben, odafigyelve egymásra, kihozzuk egymásból a legjobbat. Ehhez türelem, empátia és nyitottság kell, ami számunkra mind adott. Csak rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle együtt!

Zolcsák Éva

magyartanár

Zolcsák Éva vagyok, magyar nyelv és irodalom szakos pedagógus. Tanulmányaimat az ELTE TFK-n, valamint a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem. Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezem az 5-8. évfolyam tanításában, de belekóstoltam a gimnáziumi oktatás, nevelés folyamatába is. Elhivatott pedagógusnak tartom magam, szívügyem a magyar nyelv és irodalom megszerettetése és minél jobb elsajátíttatása a tanulókkal. A tanóráimon változatos módszerekkel, szeretettel és empátiával fordulok a gyerekek felé.

Dzsudzsák Mónika

matematika, fizikatanár

Gondy-Sekercioglu Hajnalka

angol-, földrajztanár

Az angol nyelv és kultúra tanára, földrajztanár, a nyolcadikosok osztályfőnöke. A tanulás, mint érték, a könyvek szeretete, a kíváncsiság, a felfedezés öröme mindig jelen volt családunkban. A tudás, a tapasztalat színes formákban történő átadása szintén. Az élethosszig való tanulás legjobb példája számomra az Édesanyám. Már a húgaimat is örömmel ismertettem meg az élet csodáival, felvértezve őket a kihívások izgalommal teli elfogadására, megoldására. Felnőtt koromban is olyan tanulmányokat választottam, ahol az emberek ismeretszerzése, szolgálata állt a középpontban. Határtalanságomat jól tükrözi, hogy idegenforgalmi tanulmányaim után megszereztem számos turizmussal kapcsolatos szakmát, valamint két felsőfokú nyelvvizsgát. Diplomámat az ELTE-n szereztem meg, kiváló minősítéssel. Úgy érzem, hogy ez az utam. A tanítás. Az, hogy átadjam a tanulás szeretetét, hogy ösztönözzem embertársaimat, gyerekeket és felnőtteket arra, hogy soha ne felejtsenek el kisgyerekként tekinteni a világra, rácsodálkozni, megismerni vágyni, célokat állítani és elérni azokat. És mindezt nem csak az anyanyelvemen. Angolt és földrajzot oktatok, amit egy jó párosításnak gondolok, hiszen egy-egy adott nyelv összekötheti a Föld népeit, megrajzolja, kifejezi egy-egy földterület kultúráját, életét. Mindkét szak kitekintés szűkebb világunkból arra a csodára, ami maga az ÉLET. A földrajz számomra egy térkép az úthoz, a választáshoz, a megismeréshez.

Lőrincz Zoltán, Charles

angoltanár

Az ELTE Bölcsészettudományi Karán szereztem diplomát angol nyelv és irodalom szakon. Ugyanott szereztem meg a tanári képesítésemet is. Tanulmányaim során egyre inkább a nyelvtörténet, a fonológia és fonetika felé fordult az érdeklődésem, amely tudományok teljesebb ismerete nagyban hozzásegít ahhoz, hogy a nyelvet mélységeiben is megismerjem, és így magabiztosabban tudjam tanítani. Imádom a nyelveket, és örömmel fedezem fel a nyelvek közötti összefüggéseket. A nyelvhez való viszonyom az óráimon is tükröződik. Lelkesen, és a lehetőségekhez mérten humorosan próbálom átadni mindazt, amit tanultam. Véleményem szerint, egy nyelv ismerete egy ajtó a nagyvilágra, és bár én a sok ajtó közül ugyan csak egyhez, de annál nagyobb örömmel igyekszem kulcsot adni.

Horgonyi Zsuzsa

jógatanár, pedagógiai asszisztens

  • Budapest, Kós Károly tér 4, Magyarország