Kecskeméti intézményünkben a környék első magán általános iskolájában tanulhatnak a gyermekek. A 2022/23-as tanévben 1-5.osztályon várjuk tanulók jelentkezését, jelenleg minden osztályban van lehetőségünk tanulókat felvenni.

A gyermekek legtöbbször
❌ a teljesítménykényszer
❌ a rossz közösség
❌ az unalmas tanórák miatt gyűlölik a sulit.
Nálunk ezek a problémák nem merülnek fel, mert
✅ Családias légkörrel
✅ Egyéni bánásmóddal
✅ Elfogadó közösséggel
✅ Profi csapattal
✅ Megfelelő osztálylétszámmal, egyszóval minőségi oktatással várjuk őket!

Minden reggelt beszélgetőkörrel indítunk, emellett minden napos angol oktatás várja kis tanulóinkat, ahol játékos formában találkozhatnak az idegen nyelvvel, így könnyen megszerzik a magabiztos nyelvtudást.
A jelentkezés menete
A Mátrix Suli Általános Iskola az ország egész területéről fogad diákokat, az év során folyamatos lehetőség van beiratkozásra, átjelentkezésre a szabad férőhelyek függvényében.
Felvételi eljárásunk többlépcsős, fontos szempontunk, hogy az osztály csoportdinamikája, közössége, egysége az új tanuló által gazdagodjon, valamint a szülő elvárásai, értékrendje és az iskola pedagógiai programja összhangban legyen.
Jelentkezéshez / érdeklődéshez kérjük, töltsék ki az iskola oldalán lévő jelentkezési űrlapot. Az űrlap kitöltése a kapcsolatfelvételére szolgál, nem jár kötelezettséggel, a felvételi eljárásunk díjtalan. Ezt követően iskolatitkárunk felveszi Önökkel a kapcsolatot.
Leendő elsősöknél nincs próbaidő. Elsőseink iskolakopogtató foglalkozásokon tudnak ismerkedni iskolánkkal, tanítóinkkal. A regisztrált érdeklődőket folyamatosan értesítjük az iskolakopogtatók időpontjairól.
A következő időpontok:
– Kecskemét László Károly u. 16.: 2022. szeptember 13. 16óra

Fizetendő hozzájárulás mértéke a 2022/2023-es tanévre:
Havi fizetés esetén (12 hónapon át): 100.000 Ft/hó

A hozzájárulás fedezi épületeink fenntartási és fejlesztési költségeit, pedagógusaink és egyéb munkatársaink fizetését, a napi nyelvórákat, szakköröket, tankönyvek árát.
Nem tartalmazza az étkezések és a kirándulások önköltségi árát.kecskeméti iskolánk

Sipos Etelka

igazgató

Sávai-Viola Erika

igazgatóhelyettes

Lázár Dóra

tanító

Sóvágóné Pesti Mónika

pedagógiai asszisztens

Antal Zsuzsa

tanító

Iványi Gabriella

természettudománytanár

Farkas Dóra

történelemtanár

Papp Eliza

matematika-, digitális kultúra tanár

Telekesné Pető Szilvia

angoltanár

Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Szülőtájékoztató

Szeptember 13-án, kedden 16:00-kor szeretettel várunk minden érdeklődő családot egy szülőtájékoztató információs délutánra. A szülőket a budaörsi intézményünkben várjuk, így lehetőség nyílik megtekinteni az épületet, bepillantani a tantermekbe és a családok megismerkedhetnek intézményünk vezetőségével és pedagógusokkal is. Személyesen tapasztalhatjátok meg azt a családias környezetet, ahová a gyermeketek is szívesen jár majd általános iskolába. Ezen az alkalmon nyílik lehetőség feltenni az iskolánkkal, módszertanunkkal, és a beiratkozással kapcsolatos összes kérdést. Regisztrálni itt tudtok: info@matrixsuli.hu Vér Soma iskolatitkár 0670/770-2256


  • Dátum: 2022.09.13. 16:00
  • Hely: Kecskemét, László Károly utca 16, Magyarország (Térkép)