Sajnáljuk, a regisztrációs időszak lejárt.

Folyamatosan várjuk a nagycsoportos óvodásokat iskola-előkészítő fejlesztő foglakozásainkra. Az iskola-előkészítőn részt vevő gyerekek szeptemberre magabiztos, felszabadult, iskolát váró gyermekké válnak.


  • Dátum: 2022.11.08. 09:00 - 2023.06.15. 13:54

Leírás

Iskola-előkészítő foglalkozások
Szeretettel várjuk az iskolába készülő nagycsoportos gyermekeket a kecskeméti Mátrix Suli Általános Iskola játékos iskola-előkészítő fejlesztő foglalkozásaira, keddenként 16-17 óra között.Témák:
- írás előkészítés
- matematika
- logika
- beszéd
- figyelem
- érzelmi intelligenciaAz iskola-előkészítőn részt vevő gyerekek szeptemberre magabiztos, felszabadult, iskolát váró gyermekké válnak. Erősítjük az önbizalmukat, a pozitív önértékelésüket, gyakoroljuk az önálló munkát és önellenőrzést. Csoportos jellege miatt fejlődik a gyerekek türelme, kitartása és kudarctűrése.Első féléves dátumok: 2022. november 8., november 29., december 13., 2023. január 10., és január 31.
Foglalkozás díja: első félév 20.000 Ft - (4000 Ft/alkalom) az érdeklődök folyamatosan jöhetnek a csoportba.🧰 Ajándék:
Az a szülő, akinek gyermeke az iskola-előkészítő programunk első félév foglalkozásain legalább 80%-ban részt vesz, az 2023. január 10-ig, kap egy egyórás ingyenes pedagógiai felmérést. Ezáltal részletes képet kap gyermeke fejlettségi szintjéről számos területet illetően, és, hogy mely részterületek azok, amiket még szeptemberig fejleszteni kell, hogy fel lehessen készíteni egy biztos és sikeres első osztályra.⏰ Jelentkezés korlátozott számban: jelentkezes@matrixsuli.hu
Mátrix Suli Kecskemét – Kecskemét, László Károly u.16.